Érdeklődni lehet…

Gyuró Éva
Gyuró Éva Baraka Jóga iskola vezetője
E-mail: barakajoga@gmail.com
György Petra
György Petra Marketing
E-mail: barakajoga@gmail.com
Vörös Adrienn
Vörös Adrienn Programszervezés
Telefon: 06 20 471 5299
(hétköznap: 10-15 óra között)
E-mail: barakajoga@gmail.com

Kövess minket a Facebookon!

Üzenj nekünk!

A BARAKA Jóga Iskola a World Yoga Alliance (WYA) Hivatalos tagja!

Image Alt

Kökény Anita

  /  Kökény Anita

Kökény Anita

Gyerekjóga oktató

“Minden talajban megterem valamiféle virág. Minden napnak van valamilyen öröme. Neveld rá szemedet, hogy meglássa azt.” Wass Albert

Gyerekkorom óta életem része a mozgás, és amióta az „eszemet tudom” gyerekekkel szerettem volna foglalkozni. Ezt a két dolgot próbáltam mindig összekapcsolni, és a gyerekjógával való találkozáskor tudtam, megtaláltam ennek a legjobb formáját.

 

Több mint 15 éve vagyok óvónő, és folyamatosan kerestem a lehetőségeket, fejlesztéseket, hogyan lehetne a gyerekeket minél jobban megismerni, segíteni őket a világban való eligazodásban. Ezért végeztem el ezzel kapcsolatosan több tanfolyamot, és az ELTE Pszichológia tanszékén a Fejlesztőpedagógus szakot, hiszen felelősségteljesen és tudatosan foglalkozni a gyermekekkel nagyszerű érzés.

 

10 éve jógázom felnőttként hobbi szinten, töretlen lelkesedéssel, és úgy érzem, ha az ember időben találkozik ezzel a mozgásformával, rájön arra, hogy a jóga nem azt mutatja meg, amilyen a világ, hanem azt, hogyan lehet a világot megismerni, és abban békében élni. És ezt szeretném a gyermekeknek, jógaoktatóként is átadni.

 

A jóga óvodáskortól felnőttkorig elkísérheti a gyermeket. A gyermekkorban kezdett jógagyakorlatok ma már bizonyítottan támogatják az egészséges személyiségfejlődést. A gyerekeknek fontos elsajátítani a korai években, hogy néha ellentétes érzelmeik vannak, és a nehéz helyzetekben a viselkedésüket nem csak a harag, a düh, vagy éppen a nyílt félelem irányíthatja. Óvodás és kisiskoláskorban, a jóga órákon ezt sok játékon és mesén keresztül el is tudják sajátítani.

 

 Végzettségeim, elvégzett tanfolyamaim:

  • Óvónőképző / középiskolai és főiskolai végzettség
  • ELTE Fejlesztőpedagógus szak
  • Montessori tanfolyam
  • Gordon módszer elsajátítása
  • Több éves tanulmányok a Fővárosi Pedagógiai Intézet különböző tanfolyamain
  • BARAKA Jóga Iskola Gyerekjóga Oktató Képzés (A legkedvesebb végzettségem)

 

 Jelenlegi tevékenységem a BARAKA Jóga Iskolában:

  • A BARAKA Jóga Iskola Gyerekjóga Oktató Képzés gyerekjóga óra oktatója

 

Szeretettel várlak Téged a BARAKÁBAN!