RÓLUNK

„Életvidám, lelkes oktatói csapatunk célja, hogy a gyerekek felszabadultabban élvezhessék a mindennapjaikat és minél több felnőtthöz eljusson a vidámság, könnyedség, tudatosság a Jóga Oktató Képzéseink által”

Gyuró Éva (A BARAKA Jóga és Tudatosság Iskolájának a vezetője)

KÜLDETÉSÜNK

“A Jóga Áldásain és az Önfejlődésen keresztül a Világban erősíteni a Szeretet-Fény-Szabadság megélését, ami melegséget és megkönnyebbülést hoz. Mindezt megvalósítani azon embereken keresztül, akik nyitott szívűek és mély érzésűek.”
A jóga volt sok év után az első, ami újra kiteljesítette életemet, kiszorított minden más sportot, majd hobbit is, és azt vettem észre, hogy a családom és gyermekeim után ez az, ami teljesen kitölti a gondolataimat, életemet, feltölt energiával és erővel.

ALAPÉRTÉKEINK

HÁLA ♥ LELKESEDÉS ♥ RENDSZEREZETTSÉG ♥ HARMÓNIA

BARAKA NÉV:

Elsőként a névválasztásról. A “BARAKA” név kiválasztásának igen egyszerű okai voltak. Ez egy gyönyörű arab szó, mely magyarul ÁLDÁST jelent. Reményeink szerint áldásosak lesznek számodra azok az elméleti ismeretek, és az a gyakorlati tudás, amit e helyen, és ebben a közösségben szerezhetsz.

A név utal még a híres filmre melynek alcíme “Világok arca”. Ahogy Ron Fricke, a rendező fogalmazott a film koncepcióját illetően: “bemutatni az emberiség és a természet arcait, s az örökkévalóval való kapcsolatát”.

Képletesen szólva létrehoztunk egy olyan helyszínt, ahol látszólag egymástól teljesen távol álló (s mégis oly közeli) világok nyílhatnak meg számodra. Például, ha még nem tudsz semmit a jógáról, de felkeltette az érdeklődésed, s a gyakorlatban is kipróbálod, akkor felismered, hogy egy olyan csodálatos világ nyílik meg számodra, mely hasznos a testednek, lelkednek és szellemednek egyaránt.

Ugyanez igaz lehet a kvantumelmélet forradalmi felismeréseire, s a mindennapokban történő felhasználására, vagy bármely más programunkra is.

A BARAKA Jóga Iskolát a SZíVKERT EGYESÜLET működteti.

Az Egyesület nyilvántartási száma: 01-02-0016829
Az Egyesület neve: SZÍVKERT EGYESÜLET
Az Egyesület székhelye: 1031 Budapest, Nánási út 5-7. , C épület, 414.
Az Egyesület adószáma: 18976980-1-41
Az Egyesület közösségi (EU) adószáma: HU18976980
Az Egyesület ‘FAR’ nyilvántartási száma: B/2020/005567
Az Egyesület bankszámlaszáma: 16200010-10078332 (MagNet Bank)
Az Egyesület IBAN száma: HU6916200010 1007 8332 0000 0000

Az alapszabályban meghatározott célok közül az egyik segíthet megvilágítani, mit nyújthat számodra a BARAKA:

“A Baraka Jóga Iskola lehetővé teszi, hogy az emberiség helyzetéről és jövőjéről hasonlóan gondolkodó emberek személyesen is találkozzanak, ismereteiket, véleményeiket és tapasztalataikat közvetlenül oszthassák meg egymással, nem pedig telekommunikációs eszközökön keresztül.”

A fent meghatározott szempontoknak megfelelően olyan ismeretterjesztő és oktatási programokat kínálunk számodra, melyekben megtalálhatod személyes képességeid fejlesztésének és életminőséged javításának lehetőségeit, történjen az testi, lelki vagy szellemi szinten.

Zárásként még egy fontos nézőpont. Minden ember – így Te is – tekinthető egy olyan tudattérnek, amely önmagában is egy külön világ, és amelyben végtelen lehetőségek várnak megvalósításra. Csak rajtad múlik, hogy mi lesz az, ami betölti a Te saját személyes valóságodat.

Szívből kívánjuk, hogy a BARAKA programkínálata hozzásegítsen életed lehetőségeinek kiteljesítéséhez!

Gyuró Éva, a BARAKA Jógaiskola vezetője