barakajoga@gmail.com
A BARAKA Jóga Iskola a World Yoga Alliance (WYA) Hivatalos tagja!

Soltó Kriszta

Soltó Kriszta ászanaelemzés oktató
Soltó Kriszta
Kicsi gyerekkorom óta a mozgás volt a legfontosabb, legszeretettebb elfoglaltságom. 3 éves koromban kezdtem balettozni és 15 évesen hagytam abba. Közben a Magyar Táncművészeti Főiskolára jártam 5 évig és nagyon sok csodaszép darabban szerepelhettem. A balettos élet után egészen normális életet kezdtem élni, gimnázium, főiskola, munkahelyek, karrier majd család és gyerekek következtek. A mozgást sohasem hagytam abba, de éppen ami adódott azt csináltam.

A jóga volt sok év után az első, ami újra kiteljesítette életemet, kiszorított minden más sportot, majd hobbit is és azt vettem észre, hogy a családom és gyermekeim után ez az, ami teljesen kitölti a gondolataimat, életemet, feltölt energiával és erővel.

2011 óta jógázom és 2016-ban döntöttem el, hogy ezzel szeretnék foglalkozni. Azóta számtalan csoportnak, cégnek és magánszemélynek vagyok jógaoktatója.

2017-ben Örömmel csatlakoztam a BARAKA Jóga Iskola felkészült csapatához. Együtt bővíthetjük a képzési rendszert és egyre több emberhez juttathatjuk el a jóga sokrétű, pozitív hatását.

A jóga gyakorlása egy döntés, amellyel elhatározod, hogy még akkor is bízol magadban ha minden ellened szól.  Kino MacGregor

Végzettségeim:

  • Közgazdász (Idegenforgalom és szálloda szakon)
  • Gerincjóga RYS 200 (Mandala jógaiskola)
  • Hatha Jóga RYS 150 (BARAKA Jóga Iskola)
  • Hatha Jóga Flow RYT 200 (Mandala jógaiskola)

Jelenlegi tevékenységem a BARAKA Jóga Iskolában:

  • BARAKA Jóga Iskola Hatha Alap és Középhaladó jógaoktató képzéseinek Ászanaelemzés oktatója