barakajoga@gmail.com
A BARAKA Jóga Iskola a World Yoga Alliance (WYA) Hivatalos tagja!

Senior jóga (SZERDÁNKÉNT)

A Senior  – az 50 év felettiek –  jógája nem egyfajta harc a korunk ellen, az öregedés ellen, hanem a testünk újrafelfedezésének, gerincünk életre keltésének csodás lehetősége.

A Senior jóga kifejezetten az idősebb korosztályt szólítja meg. Olyan szakszerűen felépített, finom, egyszerű, biztonságos mozgásokkal, légző-gyakorlatokkal, relaxációval, zeneterápiával, melyekhatásai rövid időn belül megmutatkoznak mind az izmok, szervek állapotában, mind az általános közérzetben.

A Senior jógának nem csak preventív, azaz megelőző hatása ismert, hanem adott esetben javító hatással is lehet szervezetünkre.

IDŐPONT: SZERDÁNKÉNT 10:00-11:30 (NYÁRON KÉRJÜK ÉRDEKLŐDJETEK A barakajoga@gmail.com email címen, hogy biztosan lesz-e)

HELYSZíN: BP, 1085, STÁHLY U. 13. (BLAHA LUJZA TÉR MÖGÖTT) AUM JÓGA KÖZPONT VAN KIíRVA!

Ahogy az idő halad előre, úgy testünk és a gerincünk veszít rugalmasságából, s gyengül a test természetes ellenálló képessége a betegségekkel szemben. Különösen hátunk, ízületeink, csípőnk és az izomzat szenvedik meg a változást. A  jógagyakorlatokkal ezen elváltozások és tünetek megfelelően kezelhetőek.

Miért a Senior jóga?

Ideális kiegészítő terápiája lehet orvosi kezeléseknek.

A jóga gyakorlása nincsen korhoz kötve. Az idősebb korosztály számára is éppolyan fontos a rendszeres testmozgás, mint a fiatalabbaknak. Sosem késő elkezdeni! A jóga újrakezdést, új lehetőséget kínál.

A Senior jóga gyakorlatokkal újra mozgékonyabbnak, fittebbnek érezhetjük magunkat,  energiát ad és vitalitással tölt fel, felfrissíti az elmét, aktiválja és harmonikusan működteti a belső szerveket.

A jóga gyakorlatok (ászanák) kifejezetten hasznosak a változó korban, nyugtatják az idegrendszert és lelki harmóniát teremtenek.

A mozgást 50 év felett sem szabad abbahagyni, sőt, aki eddig nem mozgott, annak érdemes elkezdeni!

Foglalkozásaink kiscsoportosak, családi hangulatúak, így mindenkire jut kellő figyelem és törődés!

A szavak nem tudják kifejezni a jóga teljes értékét. Jöjjön és tapasztalja meg a Senior jóga áldásait!

Várunk szeretettel

AUGUSZTUS VÉGÉTŐL FOLYTATÓDIK AZ ÓRA, VÁRUNK SZERETETTEL!

Jelentkezz Senior jógaóránkra! (SZERDÁNKÉNT)

[Form id=”30″]