barakajoga@gmail.com
A BARAKA Jóga Iskola a World Yoga Alliance (WYA) Hivatalos tagja!

Jóga órák – áraink

Szeretettel várunk kiscsoportos, családias hangulatú óráinkon, melyeken mindig jut mindenkire kellő figyelem és törődés!

Áraink

90 perces Jógaórák

– alkalmanként: 2.200,- Ft

Senior jógaóra 50 év felettieknek:

– bérlet ára: 7.200,-Ft / 4 alkalom (5 hét alatt járható le)

– 2.200,- Ft / 1 alkalom


Kedvezmény a Jógaoktató képzés hallgatóinak:

A Jógaoktató képzésben résztvevő hallgatóinknak a képzés ideje alatt 30% kedvezményt biztosítunk valamennyi jóga gyakorló óra díjából!


Magánórák

Oktató: Gyuró Éva – Eiva

  • a BARAKA Jóga Iskola alapítója és vezetője,
  • a World Yoga Alliance (Nemzetközi Jóga Szövetség) által minősített Jógaoktató, kvantumgyógyító,

A magánóra díja: egyeztetés telefonon. (KÉRJÜK ÉRDEKLŐDJÉL a barakajoga@gmail.com e-mail címen, add meg a telefonszámodat és visszahívunk 36 órán belül. Türelmedet köszönjük!)

– jógaóra: 90 perc

– jógaóra + életmód tanácsadás és Kvantum gyógyítás:  90 perc

Egyedi csoportos foglalkozások, csoportos különórák

Lehetőség van kettő vagy több résztvevő számára külön foglalkozás megtartására bármely nálunk oktató tanárral, egyedi időpont egyeztetéssel, amely figyelembe veszi az aktuális órarendet illetve természetesen az oktató időbeosztását.


Céges jógaórák

Külső helyszínen is lehetőség van jógaórák megtartására. Az órák térítési díja egyéni megállapodás szerint történik. Kérjük, érdeklődj fent megadott elérhetőségeinken!


Bejelentkezés

Ha először jársz nálunk, ha Tanfolyam első alkalmán veszel részt vagy Gyakorló órára jössz, kérjük, jelentkezz be, hogy az órafelépítést a létszámhoz tudjuk igazítani!

Kérjük, hogy az óra megkezdése előtt legalább 2 órával jelezd részvételi szándékod!

Érkezés

Arra kérünk, hogy a jóga foglalkozás kezdete előtt legalább 15 perccel érkezz meg hozzánk, hogy nyugodtan át tudj öltözni illetve ráhangolódni az órára!

Az óra megkezdése után nem áll módunkban beengedni a későn érkezőket az óra eleji relaxációt végző jógatársak érdekeit szem előtt tartva.

Címünk: BARAKA Jóga Iskola (AUM Jóga Központ van kiírva, oda kell csöngetni)
1085 Budapest, Stáhly u. 13. (Blaha Lujza tértől 1 percre)

Fontos tudnivalók a bérletekkel és árakkal kapcsolatban

  • Áraink magyar forintban értendők és tartalmazzák az ÁFA-t.
  • Áraink 2015. március 1-től visszavonásig érvényesek.
  • A bérletek névre szólóak és nem átruházhatóak.
  • A lejárt határidejű bérleteken maradt, le nem járt alkalmakat nem tudjuk egy következő bérletre átvinni vagy visszaváltani. Kérjük figyeljetek a bérlet lejárati idejére!
  • A bérlet azonban – előzetes egyeztetéssel – felfüggeszthető (utazás, betegség esetén), ha annak határideje még nem járt le. A bérlet így a következő megjelenésig, de maximum 30 napra felfüggesztésre kerül. Egy bérlet esetén egy alkalommal lehet ezzel a felfüggesztési lehetőséggel élni.
  • A Tanfolyamra befizetett összeg nem vihető át, azaz a le nem járt órák nem válthatók be másik jóga órára. Alkalmi jegy a Tanfolyamok fennmaradó helyeire szabadon válthatók!