barakajoga@gmail.com
A BARAKA Jóga Iskola a World Yoga Alliance (WYA) Hivatalos tagja!

Ne félj az álmaidtól!

bb3bb467-9868-4876-af4c-1ff4c9f68f9c

Előző cikkünkben azt vizsgáltuk mennyire fontos az elfogadás az életben. Most azt nézzük meg, hogyan és miért használható a vágyaid megteremtésének folyamatában.

Tovább ›

Győzd le a stresszt!

88d5314d-b022-416c-b405-3ceb711cf12c

Előző cikkünkben foglalkoztunk a stressz hatásaival, tüneteivel. Jelen cikkünkben pár hasznos, a mindennapi életben alkalmazható gyakorlatot ismertetünk, melyekkel a stressz hatásait tudod kezelni, csökkenteni, hogy feltöltsd magad energiával s szépülj – lazulj!

Tovább ›

Jóga és gyógyulás III. rész

noi-joga-oktatas

A jóga egészségmegőrző és gyógyító hatása a materialista szemléletmódtól tágabb, egységesebb és befogadóbb világképéből ered. Ennek egyik jellemzője az emberi lény többdimenziós megközelítése. Jelen cikkben azt a mezőt vizsgáljuk meg, amelyet a jógafilozófia „pranajama kosha”, vagyis életerő burok néven ismer, s amely a legközvetlenebb hatással van a fizikai testünk vitalitására és egészségére.

Tovább ›

Jóga és gyógyulás: az alapok

3 an szabadban_1

A jóga egészségre gyakorolt jótékony hatását ma már az orvostudomány is tényként kezeli.  Ennek okát a testmozgásban, a relaxációban és az ellazulásban jelöli meg, mivel ezek a valóban segítenek a test egészségének megőrzésében, sőt a gyógyulásában is.

Tovább ›