barakajoga@gmail.com
A BARAKA Jóga Iskola a World Yoga Alliance (WYA) Hivatalos tagja!

Rólunk mondták

A Baraka iskola képzéseit szeretettel ajánlom mindenkinek, aki használható elmélyült tudást szeretne kapni, melyet rugalmas képzés során sajátíthat el. Az órák családias légkörben, szeretetben, egyéni igényeknek megfelelően, empatikus odafigyeléssel zajlanak. Hatalmas mennyiségű alapos, precíz tudást kap a hallgató. A motiváció a tanfolyam ideje alatt végig fenntartott. Az oktatók felkészültsége, a tudás átadásának képessége az oktatáshoz való hozzáállásuk minden igényt kielégít.

Márti – Jógaoktató képzésünk hallgatója

Mit adott nekem a jóga? Egyenes tartást, rugalmasságot, testileg, emocionálisan pedig, azelőtt soha nem látott bátorságot, céltudatosságot, akaraterőt, önbizalmat, önértékelést, kevesebb aggódást, megtanított az elfogadásra, türelemre, és-végül ami talán a legfontosabb – egy állandó lelki béke alakult ki bennem.

Gyöngyi – Jógaoktató képzésünk hallgatója

Számomra nagyon fontos, hogy egy oktató hiteles legyen, ezt is megkaptam Évi személyében, aki éli, tanítja a jógát és át is akarja adni, és át is adja ismereteit, tapasztalatait. Az órái színesek, jó hangulatúak, jó arányban van jelen az elmélet és a gyakorlat is. Mind ezt nagy odafigyeléssel, felkészültséggel, az érdeklődés fenntartásával, kedvességgel teszi. Örülök és hálás szívvel köszönöm meg ezúton is hogy részese lehettem ennek a nagyszerű képzésnek.

Eszter – Jógaoktató képzésünk hallgatója

Szeretném még egyszer megköszönni az együtt töltött fél évet és annak minden pillanatát, amit együtt éltünk meg. Számomra túl azon, hogy a jóga rejtelmeibe bevezettél és alapos, mindenre kiterjedő használható tudást adtál át, általad egy önismereti úton is végig haladhattam. Rájöttem, hogy így az 55. évemben is, van még mit tanulnom, és az élet mely területein van még teendőm magammal. Az oktatás által megtapasztaltam a tanulás örömét, mennyire más úgy tanulni, hogy érdekel, amit tanulsz, és saját magadért teszed, hogy általa gyarapodj.

Erika – Jógaoktató képzésünk hallgatója